Bedanking Kunstproject VEIL

Dé Academie Ieper en vzw Vondels organiseerden op 4 mei 2019, in samenwerking met Cultuurcentrum Het Perron een heuse kunstveiling voorafgaand door een unieke tentoonstelling.  Er was héél veel belangstelling en interesse! Heel wat bekende en onbekende werken van zowel professionele kunstenaars, amateurkunstenaar als kunstenaars met een beperking, zijn onder de hamer gegaan. De veiling zelf was best spectaculair en spannend. 

Trots willen wij dan ook meedelen dat de kunstveiling VEIL 18.150 euro heeft opgebracht!

 DSF5631


Zoals eerder aangegeven is het doel  van deze veiling om de cliënten van dé Academie en Vondels vzw de kans te geven om aan vrijetijdsactiviteiten te kunnen deelnemen. De centen zullen daarvoor ook besteed worden! 

Jullie kunnen ons nog steeds steunen door een kunstcatalogus aan te kopen. Deze zijn nog beschikbaar in Dé Academie Ieper en vzw Vondels. 

VEIL was dan ook een groot succes en we bedanken iedereen voor het vertrouwen alsook de mensen die héél hard aan dit project hebben meegewerkt  (zowel voor als achter de schermen) en niet te vergeten de kopers én onze sponsors die ons een hart onder de riem hebben gestoken.  Zonder hen was dit niet gelukt.  

We delen dan ook vol trots mee dat dit project zeker voor herhaling vatbaar is! 

Een dikke welgemeende merci. 

Het VEIL team

Veil Logo Baseline Horizontaal