Wat zullen we doen?

Het huidige gebouw zal volledig verdwijnen en wordt vervangen door een nieuwbouw met op het gelijkvloers een leefgroep met een 9-tal kamers (waarvan 2 kortopvangkamers) en 7 afzonderlijke studio’s op de verdieping.Het huidige gebouw zal volledig verdwijnen en wordt vervangen door een nieuwbouw met op het gelijkvloers een leefgroep met een 9-tal kamers (waarvan 2 kortopvangkamers) en 7 afzonderlijke studio’s op de verdieping.De kelder en bovenverdieping zullen bereikbaar zijn door een grote lift (waarin ook fietsen kunnen).

Plannen

Hier vind je de grondplannen, de gevels en kelderplan en doorsneden.

Timing

Het dossier is in onderzoek bij het Stadsbestuur Ieper en we hopen toch begin november onze bouwvergunning binnen te hebben. Als de verbouwingen in de Sittingbournelaan klaar zijn, hopen we de huidige bewoners van de Siegenlaan te verhuizen en kunnen de bouwwerken starten. Dit zal ten vroegste tegen eind 2021 zijn.

Stand van zaken

We kregen van stad Ieper onze bouwvergunning. De buren zijn niet in beroep gegaan tegen deze beslissing. En de architect is dus volop bezig met het dossier voor te bereiden zodat we dit kunnen indienen voor openbare aanbesteding. Dit wil zeggen dat er aannemers een prijsofferte kunnen doen en wij dan in principe de goedkoopste offerte moeten kiezen.

Het is nog steeds onze hoop om de werken te beginnen zodra de bouwwerken in de Sittingbournelaan af zijn.