Een nieuw project ‘Wonen met Zorg’ gaat binnenkort van start in Langemark. Acht nieuwe appartementen staan in de Poelkapellestraat. In 5 van die appartement zal Vondels woonondersteuning op maat bieden.

Het woonproject is gericht op volwassen personen met een beperking, die een wens hebben om zelfstandig te kunnen wonen en hierbij ondersteund willen worden. Kandidaten beschikken bij voorkeur over een persoonsvolgend budget.

Het project bestaat uit twee aanpalende gebouwen van achtereenvolgens 3 en 5 appartementen. Op die manier wordt de kleinschaligheid en ruimte voor individueel wonen behouden.

De kostprijs voor het bewonen van een appartement wordt op dezelfde manier berekend als bij sociale huurwoningen. De bewoners moeten bijgevolg ook aan de toelatingsvoorwaarden voor sociale huur voldoen.

Op donderdag 17 maart om 18u30 vindt een infoavond plaats voor geïnteresseerden in de locatie: cafetaria wzc De Boomgaard, Lekkerboterstraat 1, Langemark.

Het project ‘Wonen met Zorg’ is een samenwerking tussen Vondels, De Lovie, De Mandel en het gemeentebestuur van Langemark-Poelkapelle.

Wie interesse heeft, kan contact via onderstaand formulier.

Voornaam en naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Bericht *

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website.